A társaságról

A DIAGNOSTICS s.r.o egy szlovák társaság, amely 2010 óta foglalkozik egészségügyi eszközök kutatásával és fejlesztésével a mikrobiológia területén. A mikroorganizmusok – baktériumok és élesztőgombák fenotípusos azonosítására szakosodtunk.

Termékeink főleg klinikai mikrobiológiai, környezeti mikrobiológiai, illetve élelmiszer-mikrobiológiai laboratóriumokban kerülnek felhasználásra.

Kínált termékeinket néhány termékcsoportba sorolhatjuk:

Diagnosztikai készletek

Diagnosztikai tesztcsíkok

Diagnosztikai diszkek

Reagensek és egyéb kellékanyagok

 

Versenyképességünket biztosító tulajdonságok :

  • Univerzális identifikációs kitek magas azonosító hatásfokkal
  • Technológiai innováció bifunkciós tesztek formájában
  • Nem szükséges szuszpenziós közegben dolgozni
  • A termékek időbeni stabilitása, valamint a legtöbb termék laboratóriumi hőmérsékleten való tárolhatósága
  • A felhasználók számára ingyenes kiértékelő szoftver

A társaságunkon belül zajló folyamatok szempontjából tevékenységünk kutatásra és fejlesztésre bontható. Diagnosztikai eszközeinket ügyfeleink elvárásainak figyelembe vételével fejlesztjük. A fejlesztő munkálatok valamennyi szakaszát külön értékeljük. A piacra való bevezetés előtt a termékeinket mind belső, mind külső tesztelésnek vetjük alá.  Minden egyes új termékünkre vonatkozóan azonnali és utólagos stabilitási vizsgálatok sorát végezzük el. Figyelmünk a technológiai újításokra, a termelési ciklus hatékonyságának fokozására irányul. A kutatás és fejlesztés célja a hatékony, megbízható, biztonságos és árban elérhető termék.

A gyártás

A gyártás során hangsúlyt fektetünk megbízható, elismert gyártóktól való kiváló minőségű nyersanyagok vásárlására (Sigma-Aldrich, MERCK, OXOID stb.). Maga a gyártás több szakaszra osztható, melyek közül a végső előkészítés tiszta, HEPA szűrőkkel ellátott elkülönített szellőzéssel rendelkező helységekben zajlik. A gyártási technológia a degradációs folyamatokat az oldatok gyártásánál, valamint a szárításnál minimálisra csökkenti. A gyártási ciklus hatékonysága biztosítja minden egyes gyártási tétel rövid időn belüli homogenitását.

Minőségellenőrzés

A minőség ellenőrzése a diagnosztikumok gyártásának fontos, elengedhetetlen része.

A gyártási ciklus alatt, az adott terméksor tulajdonságait figyelembe véve folyik a tesztelés IPC (in process controll) és végső ellenőrzés formájában. Folyamatosan zajlik a mintavétel, teszteljük a termék hatékonyságát, valamint a termék és a gyártási helységek sterilitását is. Minden tételből minimum egy csomagot referenciamintaként archiválunk. Hasonlóképpen archiválásra és folyamatos értékelésre kerülnek az utólagos stabilitási vizsgálatok anyagai.

Minden gyártási tétel minőségi tanúsítványa megtalálható a www.diagnostics.sk honlapon.